Om oss

Tango till dj med magisk nattimmeTango Bristol är en idéell förening (se våra stadgar) som vill ge plats åt den argentinska tangon i alla dess former, från milonguerostilen till den nya experimentella tangonuevon. På samma sätt söker vi föra fram den levande tangomusiken, traditionell och ny experimentell.

 

Detta sker den sista lördagen i månaden på Teater Bristol. Vid våra danstillfällen har vi återkommande introduktioner alt. practicor för nybörjare eller för medelavancerade dansare. Dansuppvisningar såväl som musikgästspel och happenings förekommer också. Ibland har vi försäljning av tango-skor eller sko-loppis (ta med de skor du inte använder – kanske de passar någon annan bättre)!
Ett viktigt tema för våra danskvällar är att vi önskar få dem själfulla och skapa ett ”locus animae”, en plats för själen. För att uppnå detta har vi även inslag av konst och lyrik. Din medverkan är viktig – tillsammans skapar vi stämningen och samvaron. Kom och dansa och lämna gärna förslag på hur TangoBristol-kvällarna ska utformas!

Kommentarer inaktiverade.